DIA 6 - DE GALWAY A KILLARNEY

Aquest no va ser un dels millors dies, la veritat.
Des de l'inici que es va girar... Em vaig equivocar amb les coordenades i vàrem fer més quilòmetres dels que tocava per arribar a:

Dunguaire Castle



Aquesta era una parada breu per fer alguna foto des de fora i poc més. 
A mi personalment em van agradar més les tres casetes amb sostre de palla que hi ha allà mateix, que el castell en si mateix.


Després vàrem posar rumb cap a:

Burren

 D'aquesta regió havia llegit coses que la feien interessant... Com ara que és un paisatge únic i que Tolkien el freqüentava en l'època en la qual estava escrivint el Senyor dels anells. Molt probablement aquest indret li va servir d'inspiració i a nosaltres ens feia gràcia intentar trobar la cova que porta el nom de Gollum. Ja us avanço que ni vàrem trobar la cova ni les restes prehistòriques que també volíem veure!

Arribar fins al centre de visitants ens va costar una bona quilometrada i després encara havíem de continuar conduint si no volíem esperar a un autobús gratuït per arribar a la zona des d'on parteixen diferents rutes per fer senderisme.
Portàvem una bona estona veient el famós paisatge lunar i a nosaltres no ens semblava res de l'altre món... Així que tan bon punt vàrem arribar a l'inici de les diferents rutes, vàrem aparcar el cotxe i vàrem caminar una mica per una d'elles...


No ens vàrem allunyar molt, però ens va venir molt bé per estirar les cames.
Després teníem un dels plats forts del viatge:

Cliffs of Moher

Amb una alçada de 214 mts a la part més alta, són uns penya-segats espectaculars. Són d'aquells indrets on les fotografies no fan justícia!



Previ pas pel centre de visitants on es paga l'entrada, hi ha un passeig d'uns 750 mts. que bordegen els penya-segats. És una passejada molt agradable que arriba fins a la Torre O'Brien.

Aquesta visita la vàrem allargar fins després de dinar i ens va tocar canviar la planificació de la resta del dia...Tant Limerick on està el Castell del Rei Joan i Adare ens venien de pas i teníem previst fer parada, però ens vàrem conformar a parar el cotxe a Adare, fer una foto "a la patacada" d'una de les famoses cases amb sostre de palla i tirar milles.

Adare




La destinació final del dia era Killarney on passaríem dues nits seguides.
Allà vàrem descobrir una cadena de gelateries que ens va encantar, de la que us parlaré en la propera entrada perquè la vàrem visitar les dues tardes!

Si voleu seguir llegint sobre el viatge:
PRÒLEG - Viatge a Irlanda
DIA 1 - Arriba a Dublín
DIA 2 - de Dublín a Belfast
DIA 3 - de Belfast a Derry
DIA 4 - de Londonderry a Wesport
DIA 5 - de Wesport a Galway
DIA 7 - Península de Dingle
DIA 8 - de Killarney a Cork
DIA 9 - de Cork a Kilkenny
DIA 10 - de Kilkenny a Dublín
DIA 11 - Matí a Dublín i tornada cap a casa.

Comentarios

Entradas populares