EDIMBURG, ESCÒCIA - DIA 1



Aquesta va ser la primera de les escales del nostre viatge...
Després de dinar al vaixell, teníem una llarga tarda per endavant per veure la ciutat que no és massa gran. A més a més, tota la part interessant de la ciutat es pot fer a peu donat que les distàncies no són gaire llargues.

Des del port de Leith vàrem agafar el bús 22 que triga un quart d'hora en arribar al centre de la ciutat (Princess Street). El bitllet d'anada ens va costar 1,50 £ per persona.

Un cop al centre, era qüestió de caminar i caminar... clar que no es gens feixuc fer-ho perquè durant l'agost, aquesta ciutat aplega El Festival d'Edimburg i es poden veure ple d'actors disfressats pel carrer fent alguna mena d'espectacle que et fan la passejada més atractiva si s'escau!

Tammateix és veritat que degut al Festival la ciutat estava plena a vessar, però es respirava un ambient que em va captivar del tot. I això que a mi no m'agraden gens les aglomeracions!!

Nosaltres vàrem començar el passeig pel castell... com el temps era just, només vàrem arribar fins a l'explanada, vàrem fer unes fotos i a seguir la ruta que teníem establerta...

Cap a la Royal Mile (Milla Real), el carrer més famós d'Edimburg. Comunica el Castell amb el Palau Holyroodhouse. I si es segueix aquest carrer, es poden veure gairebé tots els atractius de la ciutat.
...
Esta fue la primera de las escalas de nuestro viaje...
Depués de comer en el barco, tTeníamos una larga tarde por delante para ver la ciudad que no es demasiado grande . Además, toda la parte interesante de la ciudad se puede hacer a pie dado que las distancias no son muy largas.

Desde el puerto de Leith cogimos el autobús 22 que tarda un cuarto de hora en llegar al centro de la ciudad ( Princess Street ) . El billete de ida nos costó £ 1.50 por persona.

Una vez en el centro , era cuestión de andar y andar... claro que no es nada pesado hacerlo porque durante el mes de agosto , esta ciudad reúne El Festival de Edimburgo y se pueden ver montones de actores disfrazados por la calle haciendo algún tipo de espectáculo que te hacen el paseo más atractivo si cabe!

también es cierto que debido al Festival la ciudad estaba llena a rebosar, pero se respiraba un ambiente que me cautivó del todo. Y eso que yo no soy nada de aglomeraciones!

Nosotros empezamos el paseo por el Castillo ... como el tiempo era justo , sólo llegamos hasta la explanada , hicimos unas fotos y a seguir la ruta que teníamos establecida...

Hacia la Royal Mile ( Milla Real) , la calle más famosa de Edimburgo. Comunica el Castillo con el Palacio Holyroodhouse. Y si se sigue esta calle , se pueden ver casi todos los atractivos de la ciudad.

 Fotografia de Miguel A. Castillo


Al llarg d'aquest carrer hi ha ple de carrerons amb un encant especial. Trobar-los és fàcil perquè molts d'ells tenen una placa amb el nom.
...
A lo largo de esta calle hay callejones con un encanto especial. Encontrarlos es fácil porque muchos de ellos tienen una placa con el nombre.

La veritat és que són molt curiosos de veure.
...
La verdad es que son muy curiosos de ver.


Sense sortir de la Royal Mile també es poden veure les diferents esglésies i la Catedral...
  1. Highland Tolbooth (amb entrada gratuïta de 10h a 17h)
  2. St. Giles (amb entrada gratuïta de 9h - 17h)
  3. Tron Church
  4. Canongate Kirk
Nosaltres, a més a més vàrem entrar al cementeri Greyfriars Kirkyard. Aquí es troba la tomba de Bobby. Un gos al qual li han dedicat una estàtua en honor a la seva fidelitat.
...

 Sin salir de la Royal Mile también se pueden ver las diferentes iglesias y la Catedral ...

1. Highland Tolbooth (con entrada gratuita de 10h a 17h)
2. St. Giles (con entrada gratuita de 9h - 17h)
3. Tron Church
4. Canongate Kirk
Nosotros, además entramos en el cementerio Greyfriars Kirkyard. Aquí se encuentra la tumba de Bobby. Un perro al que le han dedicado una estatua en honor a su fidelidad.

Cementeri on es troba la seva tomba - Cementerio donde se encuentra su tumba.


Sempre que puc, entro a aquest tipus de cementiris a fer fotos, per mi tenen un atractiu escènic espectacular!
...
Siempre que puedo, entro en este tipo de cementerios a hacer fotos, para mi tienen un atractivo escénico espectacular!

 L'estàtua del gos en qüestió. (Val a dir que és molt petita, no espereu gran cosa)
...
La estatua del perro en cuestión. (Cabe decir que es muy pequeña, no esperéis gran cosa)



Arribats a aquest punt, la següent parada eren els carrers comercials per intentar comprar algun punt de llibre per ampliar la nostra col·lecció.
  1. Victoria Street
  2. Princess Street
  3. Grassmarket
La més atractiva turísticament parlant és la Victoria Street amb les seves façanes de colors...
...
Llegados a este punto, la siguiente parada eran las calles comerciales para intentar comprar algún punto de libro para ampliar nuestra colección.
1. Victoria Street
2. Princess Street
3. Grassmarket
La más atractiva turísticamente hablando es la Victoria Street con sus fachadas de colores ...


Després camí cap al Palau Holyrrodhouse. El vàrem veure des de fora i des d'allà mateix vàrem agafar un altre bús (no recordo el número) per tornar al punt de partida. El port de Leith.

L'endemà ja tindríem temps de fer una volta pels voltants de Leith abans de partir cap als Fiords Noruecs.
...
Después camino hacia el Palacio Holyrrodhouse. Lo vimos desde fuera y desde allí mismo cogimos otro bus (no recuerdo el número) para volver al punto de partida. El puerto de Leith.

Al día siguiente ya tendríamos tiempo de hacer una vuelta por los alrededores de Leith antes de partir hacia los Fiordos Noruegos.




Voleu veure les diferents escales del viatge?
...
¿Queréis ver las diferentes escalas del viaje?

Pròleg. Prólogo



Comentarios

Unknown ha dicho que…
Tengo muchísimas ganas de ir a Escocia pero parece que nunca es buen momento...ays!!!

Unas fotos preciosas!

Muak

Entradas populares